شرکت پیشگامان شیمی محصول اس ال اس پودری و رشتهای را در بستهبندیهای 25 کیلوگرمی از مرزو بوم چین وارد میکند. جهت اخذ آنالیز، استعلام ارزش فروش و خرید کردن SLS رشتهای و پودری حیاتی ما تماس بگیرید. کمپانی نگین تجارت پیام آمادگی خود را به جهت فروش سدیم لوریل سولفات اعلام می کند. در واقع ۹۵ درصد محصولات محافظت شخصی و پاک کننده های خانگی حاوی سدیم لوریل سولفات هستند. سدیم لوریل سولفات (SLS) که در صنعت های ارایشی بهداشتی به عنوان یک ماده شیمیایی هست که طبق معمول در صابون، شامپو، ژل و خمیر دندان به کار گیری میشود.این ماده به عنوان یک سورفکتانت کار می نماید و خاک را بر شالوده روغن به دام میاندازد تا بتوان آن را اهمیت آب شستوشو داد.اس ال اس یک ادله فوم مؤثر است، مایع را به فوم تبدیل می کند و پودر غنی را ایجاد میکند که عمده ما در هنگام شستن چهره، مو و تن خویش انتظار داریم.سدیم لوریل سولفات در طیف وسیعی از محصولات تمیز کننده خانگی به علت توان تولید فوم و تعلیق ذرات خاک، به طوری که به راحتی قابل شستوشو درصد خلوص سدیم لوریل سولفات میشود. در حقیقت بخش اعظم واکنش های مضر پوست در اثر فرآورده های بهداشتی به خاطر سورفکتانت ها موجود در آنهاست. در مطالعه ای که حساس هدف معلوم نمودن تفاوت در تخریش از نظر محصول و نژاد انجام شد، مقدار از دست دادن بخار آب از روش پوست در اثر سدیم لوریل سولفات به تیتر یک روش اثرگذار در چک اثرات تخریبی سدیم لوریل سولفات به شکل واکنش های آلرژیک در افراد ظاهر میشود. متعاقبا فعالیت سولفاته کردن (سولفاسیون) ادغام حاصله را به SLES تبدیل می کند. SLES، SLS و ALS سورفکتانت ها میباشند که در بسیاری از محصولات آرایشی به جهت تمیز کردن و امولسیون خواص آنان به کارگیری می شود. طبق مطالعه سال 2015 ، 0.01٪ تا 50٪ در محصولات آرایشی و 1٪ تا 30٪ در محصولات تمیز کننده از آن گزینه استفاده قرار می گیرد. همین به عبارتی چیزی است که در صابونها و مواد شوینده یافت میشود، به این ترتیب میتونیم تن یا موهای چرب خود را حساس آب بشوییم و کثیفی آن را از در میان برود.سدیم لوریل سولفات نوعی سورفکتانت می باشد و اثر بخشی، مناسب بودن، فراوانی و سادگی آن به معنای به کار گیری در انواع محصولات آرایشی، پوستی و مصرفی است.

ایندکسر